takolauantai

hanki itsellesi tai läheisellesi elämys, joka ei heti unohdu

Et ole yksin, jos päätät varata paikan takolauantaissa itsellesi tai  läheisellesi.
Kalenterivuoden aikana alasimen takana on tavallisesti  ahkeroinut noin 120 muuta!

Keskimäärin takolauantaissa kurssilaiset ovat uuden äärellä, sillä kyseinen käsityölaji kuuluu enää vain harvan koulun valikoimaan ja taonnankursseja tarjoavat vain muutamat kansalais- ja työväenopistot koko maassa.

Opistojen kurssien kautta tuote nimeltä takolauantai syntyikin, sillä pajan sepät ovat pahimmillaan vetäneet neljää opistokurssia per viikko. Opiston ilta tuntui hieman lyhyeltä ja omat viikonloppukurssit, joilla aloitettiin liian pitkiltä. Lauantain seitsemän tunnin kurssi on sopivan mittainen, siinä saa tuntuman kuinka teräs muokkautuu ja aina valmistuu jotain tarpeellista kotiin vietäväksi.

Sopivasta varustuksesta saa ennen kurssia ohjeet ja pajalla on takojille suojavarusteet: nahkaesiliinat, suojalasit, kuulosuojaimet  ja työhansikkaat.

Takolauantait sopivat kaikille kokemukseen tai sukupuoleen katsomatta.

Kevään 2021 Takolauantait

Info & ilmoittautuminen

Pajapäivän pituus on seitsemän tuntia, klo 10-17.
Hinta 70 € / takoja.

Osoite: Katteluksen tila, Kattelus 17, Mustio
(vain n. 45 min Kehä III:lta)

Paikan voi varata myös s-postitse osoitteeseen takola@onnellinenseppa.fi. Kurssia lahjaksi annettaessa lähetämme paluupostissa tulostettavan lahjakortin.

kurssipalautteita

"Taontakurssi oli loistava. Todella ammattitaitoinen opetus ja huomiointi. Jopa 7-vuotiaskin jaksoi paukuttaa reilut viisi tuntia. Kiitos."
Jussi L.
Helmikuu 2020
"Erittäin hyvin ja hyvällä fiiliksellä vedetty päivä pajalla. Suosittelen! Kiitos!"
Matleena M.
Maaliskuu 2019